SERVICII ȘI PREȚURI OFERITE

Servicii și prețuri imbatabile – Doar ManCAD Solution

Vă ajutăm simplificând birocrația și concentrându-vă pe o bună sincronizare, oferindu-vă posibilitatea de a comanda servicii online și de a încărca documentele necesare pregătirii documentelor cadastrale online, reducând timpul pierdut și traficul la locul de muncă.

În plus, cu ajutorul colaboratorilor noștri, vă putem oferi un serviciu complet de la început până la sfârșit în domeniile noastre de activitate (arhitectură, proiectare, certificate energetice, studii geologice, expertiză tehnică municipală – MLPAT și rapoarte de evaluare). Suntem o echipă tânără cu o vastă experiență în inginerie topografică, geodezie și cadastru, tot personalul este autorizat în acest domeniu și lucrează încă de pe vremea studenției. Investim în angajații noștri prin cursuri de pregătire avansată și echipamente de ultimă generație.

Prețuri și servicii imbatabile.

Oferim servicii și prețuri imbatabile, seriozitate maximă, dar și urmărirea stadiului lucrării cand doriți dumneavoastră în timp real. De asemenea, tot ce oferim este la nivel profesional și dorim să nu vă faceți griji în nicio privință. Având experiență cu o multitudine de clienți și un număr impresionant de comenzi, suntem pregătiți să facem față oricărei provocări!

Despre noi! 

Cadastru si Intabulare, Carte Funciara