CINE SUNTEM

Noi suntem societatea ManCAD Solution și oferim servicii de topografie, geodezie și cadastru

Venim în ajutorul dumneavoastră cu simplificarea birocrației și concentrarea pe o buna organizare a timpului, dându-vă posibilitatea de a comanda servicii online și de a încărca online actele necesare întocmirii documentațiilor cadastrale, încercand astfel a diminua timpul pierdut în trafic si învoirile la locul de munca.

De asemenea cu ajutorul colaboratorilor noștri vă putem oferi servicii complete de la A la Z în sfera noastra de activitate (arhitectură, proiectare, certificate energetice, studii geotehnice, expertize tehnice edilitare– MLPAT și rapoarte de evaluare).

Suntem o echipa tânără, cu experientă în domeniul ingineriei topografice, geodeziei si cadastrului, toți angajații fiind licențiați în acest domeniu și lucrând încă din timpul studenției. Investim în personal prin cursuri de perfecționare și în aparatură de ultimă generație (am accesat  fonduri nerambursabile în anul 2020 și am reînnoit tot fluxul tehnologic).

Preţurile variază în funcţie de tipul şi de complexitatea lucrării, pentru a vă face o idee despre acestea puteţi consulta rubrica Prețuri dar va asiguram ca oferim servicii de calitate la prețuri imbatabile.

Toate serviciile noastre includ GRATUIT consultanță, recomandări, calitate și rapiditate în executarea lucrărilor sau întocmirea documentațiilor, chiar și în regim de URGENȚĂ! Programul nostru este flexibil în funcție de nevoile fiecărui client.

Mancad Solution - Cadastru si Intabulare, Topografie Inginereasca
Topografie Inginerească

Preturile pentru serviciile enumerate pot fi per serviciu oferit in functie de complexitatea acestuia sau in functie de timpul petrecut in santier (ore, zile, luni).

Cadastru și Intabulare

• Prima inscriere imobil
• Actualizari documentatii
• Dezmembrari / alipiri imobile
• Diverse

Servicii Conexe

Preturile pentru serviciile enumerate pot fi per serviciu oferit in functie de complexitatea acestuia sau in functie de timpul petrecut in santier (ore, zile, luni).

Servicii Online

• Extras de carte funciara
• Extras din planul cadastral
• Extras de carte funciara colectiva
+ 7 alte servicii